Грийнууд получава нов шанс в Манчестър Юнайтед, но само при едно-единствено условие


Грийнууд получава нов шанс в Манчестър Юнайтед, но само при едно-единствено условие
Снимка: Getty Images

3238 0

Британският милиардер сър Джим Ратклиф е готов да придобие 25 процента дял в Манчестър Юнайтед, с потенциала да поеме контрол над спортните дейности. Докато тази промяна в структурата на собствеността има значителни последици за бъдещето на клуба, тя също така намеква за завръщането на Мейсън Грийнууд в първия отбор.

"Daily Express" съобщава, че главният изпълнителен директор Ричард Арнолд, се "очаква да напусне при новия режим". Преди това Арнолд написа отворено писмо до феновете на Ман Юнайтед, обяснявайки решението Мейсън Грийнууд да не участва в първия отбор. Този избор беше посрещнат със смесени реакции, като информациите сочат, че някои в клуба предпочитат да се даде още един шанс на младия талант. А изданието твърди, че новият собственик може да реабилитира Грийнууд.

Ерик тен Хаг подкрепя завръщането на Грийнууд, тъй като цени високо неговите качества. Нападателите на отбора имаха слаб сезон, което прави перспективата за завръщането на футболиста още по-привлекателна.

Докато клубът преминава през този преходен период както фенове, така и експерти ще следят отблизо развитието, за да видят дали влиянието на сър Джим Ратклиф ще се превърне в повратна точка в кариерата на Мейсън Грийнууд и съдбата на Манчестър Юнайтед.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Расмус Хойлунд направи рекорд на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед на пух и прах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички