Челси и Матео Ковачич сядат на масата за преговори след Световното първенство в Катар


Челси и Матео Ковачич сядат на масата за преговори след Световното първенство в Катар
Снимка: Getty Images

1545 0

Новата управа на Челси, начело с Тод Боели, си е поставила за цел да поднови договора на своята звезда в полузащитата - Матео Ковачич, след края на Мондиал 2022, предаде изданието "Evening Standard".

Според информацията щабът на Греъм Потър и всички на "Стамфорд Бридж" са доволни от играта на хърватина и не виждат защо да не бъде подновен договора на Ковачич.

Договорът на Ковачич, който първоначално се присъедини към Челси под наем от Реал Мадрид, преди да остане за постоянно през 2019 година, изтича през юни 2024 година.

Предвид представянето му, сините са нетърпеливи да започнат преговори за договор с него по-рано, отколкото по-късно. Твърди се, че клубът ще започне разговори с неговите представители следващата година веднага след Световното първенство в Катар.

28-годишният Ковачич се превърна в ключова част от отбора на Греъм Потър. Ковачич притежава впечатляваща визия, умения на плеймейкър и способност да пробива защитните линии. Логично е защо "сините" искат да го задържат толкова много.

Междувременно ето кои са тримата нападатели, които Челси ще преследва през януарския трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички