Челси и Ливърпул наказаха безмилостно грешката на Арсенал (ВИДЕО)


Челси и Ливърпул наказаха безмилостно грешката на Арсенал (ВИДЕО)

1015 0

Челси и Ливърпул се възползваха по най-добрия начин от грешката на Арсенал и на свой ред спечелиха мачовете си от междинния 16 кръг в английската Висша лига. По-убедителни бяха възпитаниците на Юрген Клоп, защото сразиха с 3:0 един от кандидатите за изпадане Мидълзбро като гост.

По същото веме пък Челси надви с 1:0 Съндърланд и записа 10-та поредна победа в първенството, за да увеличи на 6 точки преднината си на върха. Технически "сините" водеха с такава разлика пред Ливърпул и след уикенда, но сега Клоп и компания са с равен актив с Арсенал на втората позиция.

Във вторник вечер "артилеристите" отстъпиха с 1:2 на Евертън и остават с 34 точки, колкото има и Ливърпул, докато Челси е с 40.

Единственото попадение за "сините" срещу Съндърланд реализира Сеск Фабрегас в 40-ата минута.


0-1 Sunderland VS Chelsea - All Goals and full... by replayvostfr

Адам Лалана и Дивок Ориги пък отново се разписаха за Ливърпул, като англичанинът откри в 29-ата и наниза второто си попадение в 68-ата, а между неговите голове отбеляза Ориги след час игра.

Така мърсисайдци не позволиха за трети пореден кръг да не стигнат до победата и отново са втори, макар и изоставането с 6 точки от лидера да е значително. В следващия кръг на 19 декември е градското дерби с Евертън, а Челси гостува на Кристъл Палас.


All Goals & Highlights HD - Middlesbrough 0-3... by Gol-Live

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички