Бивш футболист на Интер разкри интересна информация за Ромелу Лукаку


Бивш футболист на Интер разкри интересна информация за Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

1780 0

Сагата около нападателя на Челси Ромелу Лукаку няма край. Все повече и повече се спекулира за неговото завръщане в Интер. Бившият футболист на "нерадзурите" Луиджи Ди Биаджо също даде своя коментар за случващото се с белгийския таран.

"От далече се виждаше, че Ромелу не иска да си тръгва от Интер. Това можеше да се разбере от изявите му пред медии, по начина му на говорене дори по езика на тялото му. Като че ли в сърцето му бе само и единствено Интер, а след това всичко стана ясно в онова интервю миналата зима", заяви италианецът пред "Sky Sports Italia".

"Той все още може да направи разликата в Серия А. Смятам, че за него ще бъде добре, ако се върне на "Джузепе Меаца". Лукаку бе като крал там, а в Челси просто нещата не потръгнаха за него", добави Ди Биаджо.

Със сигурност Ромелу Лукаку не изигра най-добрата си кампания. Той бе привлечен на "Стамфорд Бридж" за сумата от 97,5 милиона паунда. В 44 участия във всички турнири, със синята фланелка, белгиецът реализира едва 14 попадения, като очакванията за него в Западен Лондон бяха много по-големи.

Наскоро пък се появи информация за размяна между Челси и Интер, която може да върне Лукаку обратно на Ботуша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички