Азар: Винаги е приятно да биеш Манчестър Юнайтед


Азар: Винаги е приятно да биеш Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

817 0

Възстановен от контузия, Еден Азар е настроен на позитивен резултат в мача с Манчестър Юнайтед.

Белгиецът се контузи в мача срещу Кристъл Палас в началото на миналия месец, но преди две седмици се завърна на терена като резерва по време на мача с Арсенал. По-късно Азар излезе титуляр и игра един час в мача за купата срещу МК Донс в неделя. Излезе и в мача с Уотфорд.

"Винаги е приятно да побеждаваш Манчестър Юнайтед, още по-хубаво е да вкараш победния гол. Надявам се, че ще мога да го направя отново днес, но мачът ще бъде много труден. И ако 11-те души на терена, плюс всички, които влязат като смени, успеят да се вложат максимално, то ние имаме шанс", коментира Азар.

"Не сме падали вече в 10 мача и се надявам да продължим тенденцията. В дадения момент и двата отбора играят добре. Ние отново станахме уверени в себе си и тази победа ни е много важна, за да можем да съкратим изоставането си, а то е голямо. Искаме да попаднем в топ 6, даже в топ 4, ако е възможно. Така че трябва да побеждаваме", допълва белгиецът.

На "Олд Трафорд" Азар има много приятели - с полузащитниците Маруан Фелайни и Аднан Янузай той играе в националния отбор на Белгия, а с Хуан Мата се разбират добре от времето, когато заедно играеха на "Стамфорд Бридж".

"Наскоро говорих с Фелайни и винаги желая късмет на Хуан. Страхотно е да играеш против приятели. Аз всяка седмица общувам с Фелайни и Анузай и те искат да ни победят. Имаме нужда от три точки, акогато играеш против Манчестър Юнайтед, чувстваш специален прилив на сили", споделя още атакуващият играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички