Англия разхищава положения в първия мач на новия селекционер


Англия разхищава положения в първия мач на новия селекционер
Снимка: Guliver/Getty Images

836 0

Английският национален отбор постигна лесна победа с 2:0 над Малта във втория кръг от световните квалификации и записа първи успех под ръководството на временния селекционер Гарет Саутгейт.

МАНЧИНИ ГЛЕДА ПОБЕДАТА НА АНГЛИЯ ОТ ТРИБУНИТЕ НА "УЕМБЛИ"

"Трите лъва" очаквано имаха пълно преимущество на терена, владееха топката в пъти повече от съперника и не допуснаха нито една опасност пред вратата на Джо Харт. Англия без проблеми постигна четвъртата победа над противника и вече мисли за гостуването на Словения другата седмица, което се очаква да бъде далеч по-сериозно изпитание в сравнение с мача с "рицарите".

След няколко сериозни пропуска домакините поведоха в резултата в 29-ата минута с попадение на Даниъл Стъридж, който бе един от виновниците в предишните положения, но се реваншира с хубав гол за 1:0.

В 38-ата минута Деле Али, който играеше на позицията зад централния нападател, се разписа за първи път с националната фланелка в осмия си мач и покачи аванса на "Трите лъва".

След почивката англичаните продължиха да доминират, но до нов гол не се стигна. Така островитяните са с пълен актив от 6 точки на първо място в група F, а Малта е на последната позиция след две поражения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички