Веднага след последния мач на Арсенал Венгер си намери работа


Веднага след последния мач на Арсенал Венгер си намери работа
Снимка: Guliver/GettyImages

6395 0

Вече бившият мениджър на Арсенал - Арсен Венгер, който напусна клуба след над 20 години на "Хайбъри" и "Емиратс", веднага си намери ново поле за изява. То обаче не е край тъчлинията, където сме свикнали да го гледаме, а в студиото на "BeIN Sports".

Френският специалист ще се изявява в ролята на коментатор и анализатор по времето на Световното първенство по футбол в Русия. Той ще вземе дейно участие в разбивката на мачовете от Мондиал 2018, а за  това ще получи и сериозно възнаграждение. Сумата не се споменава, но източници информират, че е седемцифрена.

Засега обаче няма ясна информация какво ще прави Венгер през следващия сезон. Най-често той е свързван със завръщане във Франция, където той има предложение от ПСЖ да стане спортен директор в клуба. Досега обаче френският специалист не е дал ясна информация какво ще прави, след като напусна Арсенал.

Как Юнайтед и "Найк" попречиха на Венгер да вземе Меси?

В същото време "артилеристите" продължават търсенето на нов мениджър. Към момента основен фаворит е Микел Артета, който получи позволение от Манчестър Сити да преговаря с Арсенал. Негова основна конкуренция е легендата на клуба Тиери Анри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички