След като взе Алексис, Юнайтед "краде" още един от "сигурните" за Сити


След като взе Алексис, Юнайтед "краде" още един от "сигурните" за Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

3077 0

В последните 6 месеца всички медии бяха убедени, че Алексис Санчес ще заиграе в Манчестър Сити. Сделката с Арсенал през лятото пропадна в последния момент, но "гражданите" подновиха интереса си през зимата и се бяха договорили с чилиеца за личните му условия. Манчестър Юнайтед обаче се появи в последния момент и със сериозен финансов натиск успя да уред Санчес, който вече беше представен като "червен дявол".

Сега Sky Sports информира, че Манчестър Юнайтед влиза в битката за един от най-желаните халфове в света - Жеан Сери от Ница. Разиграващият полузащитник можеше вече да е играч на Барселона, но в последния момент през лятото ръководството на Ница поиска още 10 милиона евро от каталунците и те е отказаха. "Небесносините" пък готвят Сери за заместник на Яя Туре, като лично Гуардиола е настоял за неговото привличане през идното лято.

Сега обаче и Юнайтед е в битката за Сери, като според слуховете "червените дяволи" са готови да го вземат още през настоящия трансферен прозорец. Моуриньо иска халфа за заместник на Майкъл Карик, който се отказва от футбола след края на сезона.

По време на предаването "Transfer Talk" на "Sky Sports" Дармеш Шет каза, че Сити и Юнайтед са само част от отборите, които искат да вземат Сери. Към него има интерес от Англия, Испания, Германия, Италия и Франция, тъй като договорът му изтича през лятото на 2019 година, а клаузата за откупуване, заложена в контракта му, е 40 милиона евро - сума, която е далеч по-ниска от тези, които се раздават за различни играчи през последните 2 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички