От Лестър разкриха дали има оферти за Шмайхел


От Лестър разкриха дали има оферти за Шмайхел
Снимка: Getty Images/Gulliver

1274 0

Мениджърът на Лестър Клод Пюел отрече информациите, че клубът смята да се раздели с титулярния си страж Каспер Шмайхел въпреки спекулациите, че той ще напусне през лятото. 31-годишният вратар направи много силни игри за Дания на Световното първенство в Русия, където „червеният динамит“ достигна до осминафиналите.

Там обаче тимът отстъпи драматично след изпълнения на дузпи на бъдещия финалист Хърватия. Въпреки добрите изяви на Шмайхел на Мондиала, Пюел разкри, че до момента в клуба не са получавали официални оферти за него.

„Въобще не се притеснявам от подобни слухове. Ясно е, че Каспер е много важен играч за нас. Той се представи много силно на Световното, а ние се нуждаем от характера и постоянството, които демонстрира, заяви Пюел по повод информациите, че Челси готви оферта за стража на „лисиците“. В момента има доста спекулации, но това е нормално. Към момента обаче не сме получили нито една оферта за него, така че всичко е наред по този въпрос“, допълни още френският специалист.

Интересното е, че през този сезон Шмайхел се очаква да срещне с доста по-сериозна конкунреция за титулярното място под рамката на вратата, след като вчера Лестър официално привлякоха Дани Уорд от Ливърпул за сумата от 12.5 милиона паунда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички