Машината на Клоп тръгна ударно в новия сезон на Висшата лига (ВИДЕО)


Машината на Клоп тръгна ударно в новия сезон на Висшата лига (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1780 0

Отборът на Ливърпул започна ударно сезон 2018/2019 във Висшата лига. Играчите на Юрген Клоп надделяха над Уест Хям на своя "Анфийлд" с 4:0.

Срещата премина изцяло под диктовката на домакините, които можеха да стигнат и до по-изразителен резултат. Нещата започнаха по познатата схема, като Мохамед Салах даде аванс на "червените" през първата част след добро центриране от Андрю Робъртсън. До края на частта и Садио Мане се разписа, като сенегалецът завърши добра атака, при която Джеймс Милнър догони почти невъзможна топка и я върна на "самотния" Мане, който нямаше проблем да се разпише.

През втората част играчите на Юрген Клоп свалиха темпото, но стигнаха до нови две попадения. Садио Мане вкара второ попадение след асистенция на Роберто Фирмино, но при повторенията се видя, че №10 от Ливърпул бе в положение на засада.

Последваха смени за Юрген Клоп, като Джердан Шакири направи своя официален дебют, а същото сториха Наби Кейта и Алисон Бекер, но последните двама изиграха пълни 90'. В игра се появи и Даниел Стъридж в заключителните минути, като още с първото си докосване той се разписа след центриране от корнер.

Мануел Пелегрини дебютира начело на "чуковете". Той бе назначен в началото на лятото, но тимът му не успя да окаже съпротива на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички