Марез подаде молба за трансфер, опитва да форсира трансфера си в Сити


Марез подаде молба за трансфер, опитва да форсира трансфера си в Сити

1203 0

Интересът на Манчестър Сити към Рияд Марез е реален, а самият играч ще направи всичко по силите си, за да осъществи преминаването си на "Етихад" в последните 24 часа на зимния трансферен прозорец.

"Гражданите" не са изпратили официална оферта за звездата на Лестър Сити, като ръководството на английския шампион през сезон 2015/16 е било категорично, че няма намерение да продава играча. Последвала е обаче молба за трансфер, която агентите на Марез са предали на ръководството на тима.

Лестър обаче продължава да отстоява своята позиция. Лидерът във Висшата лига е готов да плати до 55 милиона паунда за 26-годишното крило, но "лисиците" не искат и да чуят за оферта, по-ниска от 70 милиона паунда. Засега обаче не се знае дали желанието за трансфер на Марез няма да повлияе на Лестър, информира Sky Sports.

Интересът към алжирския национал е много сериозен още от миналото лято, когато Арсенал и Ливърпул отправиха оферти. Двата клуба се завърнаха и през януари с предложения за Лестър, но предлаганите суми не са задоволили шефовете на клуба. Лично собственикът на "лисиците" е обещал трансфер на Марез след края на сезон 2016/17, но това така и не стана. Припомняме ви, че през май 2017 година крилото отново внесе молба за трансфер, която не беше уважена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички