Конте с тежка обида към свой играч, ситуацията в Челси е много тежка


Конте с тежка обида към свой играч, ситуацията в Челси е много тежка
Снимка: Guliver/GettyImages

2870 0

За пореден път в последните седмици в Челси се появи сериозен проблем. Този път инициаторът е Антонио Конте, чието поведение към новото попълнение на тима Рос Баркли беше изключително неуважително, категорични са феновете на отбора.

По време на пресконференцията след отпадането на шампионите от Арсенал за Купата на Лигата ииталианският специалист нападна съвсем открито Рос Баркли, който вчера записа първите си минути изобщо през сезона. Както е известно, английският национал премина в Челси през зимата, но не игра през първата половина на сезона заради травма.

"Когато се контузи един от най-добрите ти играчи, не е лесно да се справиш. Особено ако единственият играч на пейката, който може да го замени, е Рос Баркли", каза Конте и си навлече много критики от фенове и представители на английските медии.

Зад яда на италианския специалист към Баркли има два фактора. Единият е свързан със самия играч, на когото му отне твърде много време да се подготви за игра, а Челси трябваше да играе с 10 души. Вторият обаче е далеч по-сериозен. Конте твърди, че в Челси не се съобразяват с неговите желания за нови играчи, като той неведнъж каза, че единствената му роля е да води тренировките, а ръководството не ползва неговите съвети. Шефовете на "Стамфорд Бридж" обаче не са съгласни, след като по неговот настояване бяха привлечени играчи като Рюдигер, Мората, Дзапакоста и други.

Според информация на Sky Sports, ръководството започва сериозно да се изнервя от действията и думите на Антонио Конте, когото подозират в опит да се освободи от контракта си след края на сезона. Италианецът има предложение от ПСЖ, както и от Серия А, а самият той мълчи относно бъдещето си. Ако Челси прекрати преждевременно договора му, то ще му дължи сериозна неустойка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички