Конте: Моуриньо е малък човек и е много фалшив


Конте: Моуриньо е малък човек и е много фалшив
Снимка: Getty Images/Guliver

1040 0

Мениджърът на Челси Антонио Конте отговори на язвителните коментари на колегата си от Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо. В последно време между двамата треньори се разгоря истинска война, която започна с факта, че Моуриньо нарече прекалено емоционалните треньори "клоуни".

Връх в тази война беше изказването на португалеца, че, за разлика от Конте, не е участвал в уговорени мачове и не е бил наказван за това.

"Преди да направиш подобно изявление, трябва да осъзнаеш какво говориш и да си наясно какво се е случило всъщност. Когато обиждаш някого, ти демонстрираш, че си малък човек. Много добре познавам Моуриньо и това, което е правил в миналото. Той беше малък човек, такъв е и сега и ще продължи да бъде такъв", бе гневната реакция на Конте.

"За мен Моуриньо е човек с много нисък морал. Помня как той се присмиваше на Раниери за това, че не владее английски език и едва ли не влезе в разправия с него, акогато Клаудио беше уволнен от Лестър, Моуриньо облече фланелка с неговото име в знак на подкрепа. Той направи това не за Раниери, а за репутацията си. Ето още едно доказателство, че той е фалшив", продължи италианецът.

"Когато отидем на "Олд Трафорд", ще се изправим лице в лице. Аз съм готов. Не зная той дали е готов", завърши Конте.

Двубоят между Манчестър Юнайтед и Челси от първенството е на 25 февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички