Играчи на Арсенал се гаврят с Тотнъм след победата на "Емирейтс" (СНИМКИ)


Играчи на Арсенал се гаврят с Тотнъм след победата на "Емирейтс" (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

1112 0

През уикенда Арсенал спечели дербито на северен Лондон с Тотнъм. Играчите на Унай Емери спечелиха с 4:2 на своя "Емирейтс" и се върнаха в Топ 4, като изпревариха именно "шпорите".

Очаквано сред играчите настроението е отлично, като двама от тях дори не пропуснаха възможността да се подиграят с градския съперник. Първо това направи Роб Холдинг, а щафетата след него пое и Арън Рамзи.

Бранителят първо сподели снимка, която озаглави "дербито на северен Лондон зарежда...", а след мача допълни "зареждането пропадна... съперникът напусна мача".

С Рамзи ситуацията бе по-интересна. Той попадна в центъра на събитията в първата част при гола на Ерик Дайър. Тогава играчът на Тотнъм влезе в противоречие с резервите на Арсенал, сред които и уелсеца, като му каза "Седни си", визирайки мястото му на пейката. След мача халфът написа "Седни си, каза той", като прикачи и любопитна снимка към текста. 

Звездата на Арсенал Арън Рамзи е свързван с трансфер далеч от "Емирейтс" все по-често. Въпреки това той не спира да се влага в мачовете на "артилеристите", като постави рекорд след само 14 кръга, който никой не е правил за цял сезон. Повече за този рекорд може да четете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички