Фирмино към Манчестър Сити: Имаме всичко, за да ви предизвикаме за титлата


Фирмино към Манчестър Сити: Имаме всичко, за да ви предизвикаме за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

1058 0

През миналия сезон в Англия конкуренцията за титлата бързо бе убита от невероятната серия на Манчестър Сити преди Коледа. Играчите на Хосеп Гуардиола поставиха куп рекорди, а в края на сезона се окичиха със златните медали от Висшата лига след сбор от 100 точки и общо 106 отбелязани гола.

Първата загуба за "гражданите" през сезон 2017/2018 дойде в началото на тази година, когато те бяха надиграни на "Анфийлд" от Ливърпул, а месец по-късно мърсисайдци спечелиха и надиграването в 1/4-финалите на Шампионска лига. В крайна сметка обаче играчите на Юрген Клоп останаха на цели 25 точки от шампионите.

През лятото тимът от "Анфийлд" направи нужните промени и похарчи над 160 милиона паунда за нови играчи и очакванията сега са големи. Тимът се намира на третата позиция с равен брой точки с Челси и две по-малко от Манчестър Сити.

ФИРМИНО НАПРАВИ ЗА СМЯХ ОПОНЕНТ С ТЕХНИКАТА СИ

"Имаме състав, който може да се бори и в Англия, и в Шампионска лига. През миналата година Манчестър Сити не остави шансове на никой в Англия, но ние взехме няколко много добри и играчи и сме готови да ги предизвикаме в битката за титлата тази година. Сезонът едва започва, знам, че всички очакват да бележим много, както правихме през миналия сезон - очакванията към нас се увеличават. Да, сега не бележим толкова, но докато постигаме резултатите, мисля, че всичко е наред. Имаме опитните играчи, които могат да ни помогнат в трудните моменти", сподели Роберто Фирмино пред "Goal.com".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички