Дрогба разказва за емоционалните съобщения, които Салах му изпращал в Челси


Дрогба разказва за емоционалните съобщения, които Салах му изпращал в Челси
Снимка: Gulliver/GettyImages

2005 0

За тези, които от скоро следят изявите на Мохамед Салах, той имаше период в кариерата си, в който не можеше дори да намери очертанията на вратата. Това се случи докато той бе в Челси, а легендата на "сините" Дидие Дрогба разказва за емоционалните съобщения, които египтянинът му праща по време на престоя си в клуба.

След ужасния престой в Челси, Салах връща формата си в Серия А и главно в тима на Рома. През лятото пък Ливърпул го върна в Англия за сумата от 36,9 милиона паунда. Сега той се отплаща на тима като е голмайстор не само на "червените", но и на Висшата лига.

"Салах е непредсказуем, той може с лекота да премине покрай теб. С всеки гол, който вкара, той става все по-уверен и по-силен. 

Имаше моменти, в които кариерата му не вървеше добре. Бяхме заедно в Челси и той често ми пишеше съобщения "Не вкарвам", "Не знам какво става" и тогава му казах, че всичко е въпрос на време.

Бях сигурен, че ще стане голям играч. Той напусна Челси, но аз продължих да следя развитието му. Наложи му се да отиде в Италия, но сега е обратно в Англия и разбива всички. Аз го наричам "лидер" на Египет, но в момента той е такъв и в Ливърпул. Гледам го как се радва след головете и това ми е достатъчно, за да съм сигурен, че той знае какво прави. Той не празнува бурно, но вътрешно казва на всички критици "Да, върнах се и съм по-силен", сподели Дрогба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички