Агентът на Ериксен опроверга слуховете за хронична контузия на датчанина


Агентът на Ериксен опроверга слуховете за хронична контузия на датчанина
Снимка: Gulliver/GettyImages

1341 0

Агентът на полузащитника на Тотнъм Кристиан Ериксен опроверга слуховете за хронична контузия на своя клиент. Вчера редица издания на Стария континент разпространиха новината за опасността от хронично заболяване след изказване на  селекционера на датския национален отбор относно халфа.

 

“Някои чужди медии са превели неправилно думите на Харейде”, заяви агентът Мартин Скуутс пред Evening Standart.
“Кристиан няма никакви хронични травми, никой не е казвал това. Контузията му е свързана с преумора и по тази причина сега той получава почивка. Това е нормално, защото в противен случай наранено място няма как да зарастне”, добави мениджърът.

"Някои чужди медии са превели неправилно думите на Харейде. Кристиан няма никакви хронични травми, никой не е казвал това. Контузията му е свързана с преумора и затова той получава почивка. Това е нормално, защото в противен случай той няма как да се възстанови от травмата", сподели агентът на Ериксен пред "Evening Standart".

Травмата на Ериксен обхваща мускул в коремната област. Ериксен пропусна последните три мача на своя отбор именно поради тази контузия. 26-годишният халф остана извън състава на Почетино за мачовете с Барселона, Хъдърсфийлд и Кардиф. 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички