Изненада! Лорис Кариус може да се завърне в Шампионска лига за първи път след финала срещу Реал Мадрид


Изненада! Лорис Кариус може да се завърне в Шампионска лига за първи път след финала срещу Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

737 0

Вратарят на Нюкасъл - Лорис Кариус, може да изиграе първия си мач в Шампионска лига от финала срещу Реал Мадрид през 2018-а насам, пишат в Англия. Причина за това може да станат проблемите на "свраките" под рамката.

Нюкасъл е в нещо като вратарска криза, като първият избор Ник Поуп си изкълчи рамото и отпадна за 4 месеца, а след това се контузи и резервата му - Мартин Дубравка. Последния пропусна тренировката на тима във вторник и участието му в мача от Шампионска лига срещу Милан е под въпрос.

Двубоят в Англия е тази вечер от 22:00 часа. В създалата се ситуация мениджърът на Нюкасъл - Еди Хау, може да бъде принуден да се довери на Кариус, който има само 1 мач за тима след преминаването си в клуба през септември 2022 г. Той пази в загубения финал на Купата на лигата срещу Манчестър Юнайтед през миналия сезон.

За последния мач на германския страж в Турнира на богатите всички си спомнят - тогава неговият Ливърпул падна с 1:3 от Реал Мадрид, а Кариус бе виновен за 2 от допуснатите попадения. А ето каква физическа трансформация претърпя Кариус миналата година. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички