Ивелин Попов разкри дали остава в Спартак и ще ходи ли в Турция


Ивелин Попов разкри дали остава в Спартак и ще ходи ли в Турция
Снимка: Официален сайт на Спартак (Москва)

1756 0

Нападателят на Спартак Москва Ивелин Попов разкри дали ще остане в Русия и по-точно в Спартак Москва. По-рано се появиха слухове, че той може да премине в турския Бурсспор.

Попов е категоричен, че ще остане играч на клуба. Капитанът на България обяви това пред руските медии след разговор с италианския треньор на отбора Масимо Карера.

"Имах разговор с Карера и ще остана в Спартак. На лагерите работих добре, както и целият отбор. Видно е, че имаме нов импулс - с нетърпение чакаме началото на шампионата. По повод новините за преговори с Бурсаспор мога да кажа, че не знам откъде идват те. За първи път чувам това", призна Попов, цитиран от "Спорт Експрес".

По-рано се появиха информации, че преговорите между Бурсаспор и руския клуб за Попов са преминали успешно. В Турция футболистът игра в Газиантепспор в периода 2010–2012 г. Днес българинът премина медицински изследвания в щаба на Спартак и започна подготовка за мача от първия кръг на руското първенство срещу Оренбург. 30-годишният Ивелин Попов изигра втората част от миналия сезон в руския шампионат в отбора на Рубин под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички