Капитанът на Албания: Вместо да ни пазят, и охранителите ни атакуваха


Капитанът на Албания: Вместо да ни пазят, и охранителите ни атакуваха

2232 0

Капитанът на албанския национален отбор по футбол Лорик Кана разкри, че той и съотборниците му са били атакувани както от сръбския отбор и феновете му, така и от охранителите на мача в Белград, прекъснат заради драматичните сблъсъци.

"Дойдохме в Белград, за да играем футбол, но бяхме атакувани от сръбските фенове. Ние просто искахме да приберем банера и тогава всичко щеше да се върне към нормалното. Обаче бяхме атакувани. Видях фен на Сърбия със стол, който нападна моите съотборници. Трябваше да ги защитя", коментира футболистът на Лацио.

Както е известно, сблъсъците на стадиона на Партизан бяха провокирани от дрон, носещ знамето на Велика Албания, който прелетя над стадиона. Сръбският национал Стефан Митрович свали флага, което отключи агресията на терена.

Кана разкри още, че със съотборника си Таулант Джака имат наранявания вследствие на атаките срещу тях.

"Имам рана на лицето си, а Таулант Джака е с подут нос и насинени очи. Гардовете атакуваха нас, вместо да ни пазят. Делегатите на УЕФА видяха какво се случва и искаха да продължим мача пред празен стадион, но беше невъзможно да се върнем на терена. Футболът е игра, която е създадена да забавлява, а не да предоставя такива сцени", каза още Лорик Кана.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички