ВИДЕО: "Смелостта", която прояви Гави срещу капитана на Мароко преди отпадането на Испания от Световното първенство по футбол


ВИДЕО: "Смелостта", която прояви Гави срещу капитана на Мароко преди отпадането на Испания от Световното първенство по футбол
Снимка: GettyImages

1551 0

Испания отпадна безславно от Световното първенство по футбол през 2022 г., след като отстъпи на Мароко при изпълнение на дузпи - 0:3. Всичко това доведе до хиляди коментари по адрес на "Ла Фурия Роха", а негативният развой дори коства треньорския пост на Луис Енрике.

В дните след двубоя интересно видео набра популярност в социалните мрежи, а в центъра на събитията попадна една от изгряващите звезди на световния футбол - Гави. Младокът e неизменна част от Барселона, а през последните седмици бе награден с ценни отличия заради показаното на терена. 

Той обаче се замеси в интересен случай по време на осминафинала с Мароко, когато в един момент от двубоя нарочно бе изблъскан от капитана на африканците - Роман Сес. Опитният бранител на клубния Бешикташ притичваше към съдията, когато с рамо засече футболиста на Барселона. 

Младият Гави видимо не остана очарован от случилото се и последва 32-годишния си противник, който бе обградил рефера с още няколко свои съотборници. Тогава испанецът нарочно избута в гръб опитния футболист, а намесата на останалите играчи предотврати нещо по-сериозно между двамата. 

Вижте повече за новия треньор на Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички