С изненада: Христо Стоичков се завърна на сцената на НДК - изпълни хит (ВИДЕО)


С изненада: Христо Стоичков се завърна на сцената на НДК - изпълни хит (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1367 0

Най-успешният български футболист Христо Стоичков се завърна в зала 1 на НДК. Там, където толкова години получаваше награда за най-добър играч на България. Този път обаче поводът бе различен.

Камата бе с братя Аргирови и с Тони Димитрова, за да изпълни музикалния хит, наречен "Любов поне". Събитието бе по повод 65-ия рожден ден на братя Аргирови, които отпразнуваха 40 години на сцената.

Така за пръв път пред хора Христо Стоичков изпя "Любов поне" заедно с Димитрова и Аргирови. Самата песен пък бе създадена по повод 30-ата годишнина от Световното първенство през 1994 година и подвига на България.

Христо Стоичков изпълни "Любов поне" в зала 1 на НДК

Христо Стоичков - заедно с братя Аргирови и Тони Димитрова

"Благодаря на братя Аргирови за това, че ме включиха в проекта. Горд съм от песента, защото е създадена, за да вдъхновява хората" - сподели Стоичков от сцената. "Мечтата ни беше да изпеем песен точно с Ицо и си представяхме как той е част от нея" - пък заяви Благовест Аргиров.

Бившият футболист на Барселона направи и голям жест към присъстващите в залата. Всеки един билет за въпросния концерт ще важи и за посещение в залата на славата "Христо Стоичков". Вижте изпълнението им чрез кадрите по-долу в материала. Можете да прочетете и целия текст на песента на Христо Стоичков, братя Аргирови и Тони Димитрова (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички