Легенда на Манчестър Юнайтед: Всеки мач в цялата ми кариера носех едни и същи слипове


Легенда на Манчестър Юнайтед: Всеки мач в цялата ми кариера носех едни и същи слипове
Снимка: Getty Images

2331 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, заяви, че през цялата си кариера е играл в еднакви слипове. Цялата кариера на англичанина мина на "Олд Трафорд" и продължи между 1992 и 2011 година.

Невил е бил доста суеверен

Причината за това е била, че Невил е бил суеверен, подобно на много други футболисти. Той дори е имал свои късметлийски долни гащи, с които е спечелил всичките си трофеи с "червените дяволи".

Спазвал е още няколко суеверия около мач

"Всеки мач през цялата ми кариера носех един и същи цвят слипове. Какъв цвят? Бели. Същият стил, същият модел. Физиотерапевтите знаеха това", разкри бившият футболист, цитиран от "Daily Mail".

"Слагах едни и същи гащи, отивах до една и съща тоалетна кабина, за да прочета програмата, дори и понякога да не ми се налагаше да ползвам тоалетната. След това сядах на една и съща седалка в автобуса, до Бекс (Дейвид Бекъм, бел.ред.). Никога не съм изневерявал на себе си", допълни Невил. А ето какво суеверие спазва Микел Артета

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички