Как ли ще понесе Гуардиола това? Джулия Робъртс е посетила не само Юнайтед, но и друг английски клуб


Как ли ще понесе Гуардиола това? Джулия Робъртс е посетила не само Юнайтед, но и друг английски клуб
Снимка: Getty Images

3346 0

Само преди няколко дни мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели, че не може да бъде твърде разочарован, ако неговият отбор не спечели Шампионска лига, тъй като вече е преживял най-голямото разочарование в живота си. От тримата му идоли, Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс, последната очевидно му е донесла голяма тъга.

"Джулия Робъртс преди години дойде в Манчестър, а не през 90-те, когато с Алекс Фъргюсън печелеха титли... Тя дойде, когато бяхме по-добри от  Юнайтед за четири или пет години... и тя отиде да види Ман Юнайтед!", сподели Гуардиола след гръмкия успех над Лайпциг в Шампионска лига.

Конте разкрива, че Робъртс също е дошъл в Челси

Сърцето на Пеп изглежда, че ще пострада още малко, тъй като изглежда, че Робъртс е посетила доста отбори, но не и в Манчестър Сити. Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте разкри, че по време на неговия престой е посетила Челси.

"Тя дойде да гледа мача и след това имах възможността да я раяведа и да види съблекалнята на отбора", каза Конте. Отборът на Конте пък бе отстранен от Милан на 1/8-финалите в Шампионска лига и той заговори за уволнение от Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички