Без място за спор: Спортна фирма с вдъхновяващи фланелки за Меси и Роналдо, но без да споменава имената (СНИМКА)


Без място за спор: Спортна фирма с вдъхновяващи фланелки за Меси и Роналдо, но без да споменава имената (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

1291 0

Макар и вече да са към края на своите кариери, Лионел Меси и Кристиано Роналдо продължават да вълнуват футболните фенове. Заради това, а и заради огромните им постижения - от спортната екипировка "Comma Football" ще пуснат фланелки, посветени на тях.

"Нередовните" фланелки

Имената на Кристиано Роналдо и Лионел Меси не се споменават от марката с нито една дума, но всеки знае кой се има предвид. А причината е, че е забранено ползването им от закона за търговските марки. Те наричат фланелките "GOAT" и включват различни елементи, синоними на двете суперзвезди.

И върху двете фланелки ще има изобразена коза (б.р. GOAT – Greatest of All Time – най-великият за всички времена). По този начин слагат своя край на спора кой е по-велик от двамата.

На фланелката на Меси ще има бродерия "La Pulga" (Бълхата), като ще бъдат изобразени емблемите на Барселона, Пари Сен Жермен и Интер Маями. Също така ще има и надписът Sol de Mayo (слънцето, символ на Аржентина) и шарка, вдъхновена от улиците на Росарио.

На фланелката на Роналдо ще има бродерия "The Siu" (б.р неговият начин да празнува головете си), ще бъдат изобразени емблемите на Спортинг Лисабон, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, Ювентус и Ал Насър. Ще има и шарка, вдъхновена от цветята на Мадейра. Португалецът изуми феновете с последната реклама, заради "саудитската си версия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички