Албена и Максим отново в танца на любовта


Албена и Максим отново в танца на любовта
Снимка: Getty Images / Guliver

4438 0

Албена Денкова и Максим Стависки са отново заедно. Световноизвестните шампиони във фигурното пързаляне се събраха на ледената пързалка и в живота, пише "България Днес". А бяха тръгнали упорити слухове, че двамата не са заедно. Още от миналото лято, когато Албена дойде и триумфира в "Денсинг Старс". Тогава Максим си остана да лудува в Русия и медиите веднага го свързаха с младата и сексапилна актриса Екатерина Шпиц, която няма проблем със събличането пред камера и която обожава да флиртува с известни мъже.

Веднага след победата на Денкова в танцувалното шоу и завръщането й в Русия последвал грандиозен скандал между фигуристите. Твърдеше се, че Албена се изнесла от общото им жилище и отишла да живее под наем. През есента двамата се събраха, но и този път нещата между тях не потръгнали и те постоянно се карали.

Едва в последния месец между тях отново избуели чувствата. Любовта се появила почти насила - от началото на февруари двамата са на турне с новия си леден проект - "Съученици". В шоуто участват единствено шампиони от световни и олимпийски игри по фигурно пързаляне - Алексей Ягудин, Роман Костомаров, Оксана Домнина, Мария Петрова и др.

Покрай ежедневните репетиции и спектакли двамата се сближили и си дали пореден шанс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички