Роналдо вече е в съда в Мадрид в очакване на присъдата си


Роналдо вече е в съда в Мадрид в очакване на присъдата си
Снимка: Getty Images/Guliver

934 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо се завърне в Мадрид заради проблемите, които има с властите в Испания. Днес ще бъде последното заседание по обвиненията за укриване на данъци по време на престоя му в Реал Мадрид. 

Той пристигна заедно със своята половинка Джорджина, като това се случи само няколко часа след успеха на Ювентус с 3:0 срещу Киево. Обвиненията към него са, че е укрил 14,7 млн. евро от имиджови прави за периода между 2011 година и 2014 година. 

Роналдо дълго време отказваше да се признае за яиновен, но в крайна сметка е сключил споразумение с прокуратурата и най-вероятно ще плати 18,8 млн. евро.Има информации, че още преди месеци той е започнал поетапно да се издължава. CR7 e имал специални изискавния към съда в Испания. Той е пожелал да получи охрана от съда и два влезе през паркинга, а не през централния вход на сградата. И двете му искания обаче са били отказани.

Как новото попълнение на Барселона Кевин Принь-Боатенг отговори през 2016 година за избора между Роналдо и Меси - вижте в този материал

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички