ПРОГНОЗА за Серия А: Наполи - Фиорентина


ПРОГНОЗА за Серия А: Наполи - Фиорентина
Снимка: Getty Images/Guliver

1627 0

Няма кръг без голямо дерби в Серия А и настоящият осми също не прави изключение. Безспорно любителите на атрактивния футбол ще погледнат към срещата между Наполи и Фиорентина, която започва в 16:00 часа в неделя и обещава доста интересни моменти.

И двата отбора нямат проблеми с големи липси в съставите си, а с формата също нямат притеснения. Наполи изживява хубави времена след последователни победи над Ювентус и Милан, като най-силната страна на тима е атаката – Гонсало Игуаин, Лоренцо Инсиние, Хосе Кайехон срещу Никола Калинич, Йосип Иличич и Борха Валеро.

Досега Фиорентина има само една загуба от старта на калчото и тя е като гост – 1:3 от Торино. Наполи няма загуба като домакин, а „Сан Паоло” е истинска крепост за тима. Домакинският фактор би трябвало да даде малко повече предимство за неаполитанците, защото все някога Фиорентина ще усети тежестта на първото място, където се намира напълно заслужено. Тимът на Пауло Соуса е изключително добре балансиран, което доказва още веднъж старата максима, че добри треньори излизат най-често от дефанзивните полузащитници – а Соуса направи страхотна кариера като играч на Спортинг Лисабон, заедно с Луиш Фиго и Красимир Балъков, Ювентус и Борусия Дортмунд, като взе два пъти КЕШ – през 1996-та и 1997-ма година.

Като знак победата за Наполи се котира на 1.72, а равенството е 3.75 и втората опция привлича повече внимание за любителите на по-големия коефициент, а тя спокойно може да се пробва.

Залогът на Sportline: И двата отбора да вкарат гол (1.80), оувър над 2,5 гола (1.85), точен резултат 2:1 за Наполи (8.00). За хеджиране на точния резултат - знак Х (3.75).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички