Зинедин Зидан в роля, която не сме си представяли: Подкара скейтборд (ВИДЕО)


Зинедин Зидан в роля, която не сме си представяли: Подкара скейтборд (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1148 0

Зинедин Зидан взе участие в рекламна кампания на Adidas, за представяне на новата колекция Adidas Y3 (колаборацията с Yohji Yamamoto) с Palace Skateboards. Видеото е вдъхновено от Adidas Team Geist от 2006 г., както за облеклото, така и за топката, използвана на Световното първенство в Германия. Там можем да видим анцузи, рибарска шапка, яке тип бомбър, суичъри с качулки, шапки, маратонки, ветровки, пуловери с яка, фланелка, вдъхновена от японското знаме... и има Зидан като популярно лице, защото 2006 беше точно последната му година като професионален футболен играч.

Във видеото носителя на "Златна топка" си партнира с Лукас Пуиг - френски професионален скейтбордист. Първоначално Зидан изпробва уменията на Пуиг с топката, а след това футболистът се качва на скейтборда, за да покаже уменията си. Става ясно, че като юноша бившият играч на Франция и Реал Мадрид е обичал да кара ролери, за това и се справи много добре с придвижването си върху дървената дъска. Цялото видео може да видите долу: 

Зинедин Зидан е спряган за новия селекционер на Френския национален отбор по футбол, като се очаква Дидие Дешан да се оттегли след Мондиал 2022, а за това намекна и легендата на "петлите" - Тиери Анри.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички