Трансферен удар: бивш клуб на Кривия привлича Иско


Трансферен удар: бивш клуб на Кривия привлича Иско
Снимка: БГНЕС

2260 0

Дългогодишната звезда на Реал Мадрид - Иско, e напът да се озове в турския футболен елит, след като стана ясно, че преговаря с местен тим. Екс испанския национал на Испания изживява интересни месеци, след като се раздели с "белия балет" и се присъедини към Севиля за 4-месечен период. 

С андалусийците обаче се раздели още през зимата и бе близо до Унион Берлин в края на зимния трансферен прозорец, но свободната сделка пропадна поради липса на сходство по икономически въпроси. 

В последните часове вицепрезидентът на азиатския Коняспор - Мехмет Акджан, потвърди слуховете, че офанзивния играч преговаря с ръководството на тима.

"Вярно е. Ние сме в процес на преговори с Иско. Мога да ви кажа, че те вървят добре. Все още не сме постигнали споразумение, иначе бихме го казали открито", сподели Акджан.

Коняспор е на осмо място във временното класиране на турското първенство, на 13 точки от местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. В миналото Димитър Рангелов и Александър Александров - Кривия изкараха периоди в отбора. 

Вижте как се разви ситуацията около Иско при трансфера в Унион Берлин!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички