Куриозно: Анди Мъри влезе в "черния списък" на жена си, след като му откраднаха най-ценното


Куриозно: Анди Мъри влезе в "черния списък" на жена си, след като му откраднаха най-ценното
Снимка: Getty Images

4996 0

Британският тенисист Анди Мъри се оплака, че е влязъл в "черния списък" на жена си, след като е разбрал, че е загубил не само обувките си за тенис, но и венчалната си халка!

Трикратният шампион в турнирите от Големия шлем, който се подготвя за участие на турнира Индиан Уелс, където ще играе и Григор Димитров, оставил обувките си за тенис под колата си, за да изсъхнат през нощта след тренировка, но не ги намерил, когато се върнал сутринта. Още по-лошото за него е, че е оставил пръстена си завързан с връзките за обувките:

"Миналата вечер след вечеря се качих обратно в колата, за да се върна в хотела и колата не издаваше приятна миризма. Оставих там обувките си за тенис. Температурата беше 39 градуса по Целзий, така че обувките ми са страшно изпотени. Така че реших, че когато се върна в хотела, обувките се нуждаят от малко въздух, трябваше да ги оставя да поизсъхнат", заяви 34-годишният шотландец в социалната мрежа "Инстаграм", призовавайки потребителите да му помогнат в издирването на обувките и халката.

Мъри допълни, че е оставил обувките си под колата, за да избегне "смрадта" в стаята си, но когато се върнал при автомобила на сутринта, те били изчезнали:

"Обувките ми за тенис за турнира бяха откраднати, така че трябваше да отида до местния магазин и да си купя различни обувки, различна марка, което не е краят на света, но очевидно не е идеално. Но докато се подготвях за тренировката си, физиотерапевтът ми ме попита "Къде ти е халката?". И си помислих "О, не". Завръзвам халката си за моите тенис обувки, докато играя, защото не мога да играя с него на ръката ми. Да, така че и венчалният ми пръстен беше откраднат. Няма нужда да го казвам, но съм в черния списък у дома, така че искам да се опитам да го намеря", завърши британецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички