На мач с коли под наем


На мач с коли под наем
Снимка: https://greenrentacar.bg/22-sofiya

478 0

С подобрението на времето пътуването за спортни срещу в други градове отново излиза на преден план. Едва ли може да има по-приятно занимание за почивните дни от това да се съберете с приятели и да пътувате заедно с кола под наем.

Защо с кола под наем ли? Знаем точно 5 причини и ще ви ги споделим в този текст, сътворен с подкрепата на Top Rent A Car.

С коли под наем е удобно

Използването на коли под наем е удобен начин да се придвижвате, защото след като приключи мероприятието, връщате колата в Top Rent A Car и нямате грижа за нищо повече. Те отговарят за пълното обслужване на колата, за застраховките и всичко останало.

С коли под наем имате избор на модели

Когато човек притежава собствен автомобил, той кара една и съща кола всеки път. С разнообразния автор парк на Top Rent A Car можете да избирате за всяко пътуване различен модел автомобил, всички до един произведени през последните няколко години.

Коли под наем са подходящи и когато ви гостуват

Ако обичате да посрещате гости и да споделяте с тях спортните емоции, можете да им предложите да използват коли под наем, за да опознаят града ви и околностите. Това ще е удобно, в случай, че не можете да ги придружавате навсякъде, където им се иска.

Коли под наем за големи компании

Когато сте повече хора, можете да изберете от автопарка на Top Rent A Car автомобил, който е с повече места, например 7 или 9. Така пътуването ще е по-весело и ще сте всички заедно, вместо в няколко отделни коли.

Запазва се лесно и удобно

Да се ползват услуги за коли под наем от Top Rent A Car е лесно, защото системата за резервации е изцяло автоматизирана. Избирате в сайта модел, период на резервация и допълнителни екстри като взимане от адрес, допълнителна застраховка и др.

След това на датата на пътуване е нужно само да занесете шофьорската си книжка, личната карта и кредитна карта. Необходимите документи за самия автомобил ще намерите в жабката на колата.

Ето и три важни момента при взимане на коли под наем, за които да внимавате:

● Направете резервация възможно най-рано, поне седмица-две предварително. Така ще имате повече избор от различните модели.

● Уверете се, че имате средства в кредитната си карта за депозита. Обикновено парите просто са блокирани в сметката ви. Ще се отблокират след края на наема. Важно е да се отбележи и че повечето коли могат да се наемат и с дебитна карта.

● Съобщете ни предварително, ако планирате да излизате извън страната с някоя от нашите коли под наем. Нужно е да бъдат изпратени сканирани копия на документите Ви, за издаването на пълномощно и зелена карта. Има еднократна такса според класа автомобил и страната която ще посетите, депозитът е двоен. Някои дестинации не са позволени. Повече информация по темата можете да откриете на сайта на Top Rent A Car.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички