Lacoste – различният атлетичен моден стил за мъже


Lacoste – различният атлетичен моден стил за мъже
Снимка: Envato Elements

70 0

Lacoste е от модните марки, които имат незабравимо фирмено лого. Не е изключено то допринася за специфичния спортен стил на всичките продукти на компанията, която се отличава с отличен вкус и е еталон за качество. Ако търсите спортна визия, от която струят аристократичност и изисканост, препоръчваме ме ви Lacoste! Нейните облекла, обувки и аксесоари може да бъдат носени не само на терена, но и в непринудена обстановка.

Lacoste е от модните марки, които имат незабравимо фирмено лого. Всичките нейни продукти имат специфичния спортен стил и са признати като еталон за високо качество. Ако търсите спортна визия, от която струят аристократичност и изисканост, препоръчваме ви Lacoste! Нейните облекла, обувки и аксесоари може да бъдат носени не само на терена, но и в непринудена обстановка. 

Какво ще откриете в колекциите на Lacoste? 

Асортиментът на Lacoste е достатъчно разнообразен и постоянно се увеличава. В основните колекции на марката ще откриете богат избор на продукти за спортуващи мъже - от тениски с различна кройка и разцветка до пуловери, суичъри, панталони, шорти, анцузи, бельо, бански и т.н. Към тях трябва да добавим разнообразни обувки - от мокасини до маратонки Lacoste, подходящи за професионални спортисти и любители. По своя неповторим начин модната къща винаги успява да наложи в тях своя стил, да създаде усещане за морски разходки или пък да ви зареди с кураж за спортни успехи. В продуктовата гама, която може да разгледате на https://modivo.bg/c/modivo/marka:lacoste, ще откриете още стилни аксесоари - шалове, шапки, очила, часовници, ръкавици, колани, чанти, чорапи и много други. Обединява ги обща черта - толкова са разнолики, че винаги можете да откриете продукт в стил, който да допълни вашия собствен. 

Как да изглеждаме стилно? Топ находки за мъже в колекциите на Lacoste

Няколко ключови елемента е достатъчно да имате в гардероба си, за да разполагате с модерна градска визия в спортно-елегантен стил. Lacoste може да ви предложи всички тях. Към любимите си класически дънки или памучни панталони например добавете няколко стилни тениски за всеки ден. Високото качество на материите, които Lacoste използва, ви гарантира дълго време на носене и представителен вид. За дните, в които искате да подчертаете деловия си стил, не подценявайте необходимостта от риза в подходящ цвят. Категорично имате нужда от модел в черно и в бяло. Те може да се носят самостоятелно или като елемент от по-сложна комбинация - със сако, пуловер, жилетка или просто под стилно мъжко яке. И щом заговорихме за връхни якета, всеки един спортуващ мъж има нужда от топло яке, което да отговаря на динамичния му начин на живот. Якета Lacoste ще откриете за всеки сезон. С тях може да излезете на разходка с кучето, да отскочите до фитнес залата и т.н. 

Как да носим поло тениска Lacoste?

Не е възможно да имате автентичен атлетичен стил на обличане Lacoste без прословутите тениски поло на марката. Тя се смята за техен изобретател и като такъв предлага висок стандарт на изпълнение до най-дребния детайл. Често поло тениските Lacoste се носят от тенисисти, голфъри и други спортисти. Те са удобни за носене, изглеждат елегантно и позволяват да се носят в различни стилове на обличане. Задължително ги съчетайте цветово със спортните ви шапки с козирка

Класически начин да носите тениска поло е да я съчетаете с дънки. За офиса подберете подходящо сако или блейзър. За да спазите дрескода, задължително подпъхнете тениската под колана на панталона. Подходящи обувки са дерби, но ако цените демократичността, завършете тази визия с чифт бели маратонки. Поло тениските Lacoste са безпогрешен избор и за лятната почивка. С тях ще изглеждате впечатляващо по време на морска разходка на яхта или пък карайки колело по велоалеята по крайбрежието. Смело ги носете с къси панталони, шорти или дълъг панталон от лен. От шкафа за обувки извадете джапанките, сандалите и мокасините. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички