Тодор Скримов подписа с ВК Левски


Тодор Скримов подписа с ВК Левски
Снимка: CEV.LU

441 0

Новият първенец в мъжкия волейбол Левски се подсили с Тодор Скримов. Това обявиха "сините" официално в социалните мрежи.

Той ще бъде важна част от отбора

Посрещачът подписа договор за три години, като 33-годишният национал ще бъде важна част от отбора, който ще участва в груповата фаза на Шампионска лига. Скримов ще помага и на тимът да развива млади състезатели.

Още: Владимир Николов за успеха на Левски: Станахме шампиони по правилния начин!

Той започва кариерата си в Миньор Перник, а след това преминава в Славия. Играл е още във Франция за Фрежус при младежите, както и Пари Волей, а авторитетното издание "Екип" го поставя на второ място при посрещачите в страната за сезон 2010/2011. Именно през 2011 и получава първата повиквателна за националния отбор под ръководството на селекционера Радостин Стойчев. Най-големите му успехи с "трикольорите" са 4 място на Олимпиадата в Лондон през 2012 година, 4 място на Европейското година по-късно и 4 място на Световната лига. За последно игра за руския Динамо-Ло.

Още: "Синя" радост! Волейболният Левски обърна ЦСКА и затвори сериите по перфектния начин

"Отборът е много интересен и това е още една причина да дойда тук. Ще ми бъде много приятно да играя с тези млади момчета. Ще се радвам да им помогна и да предам част от моя опит. Ще изпитам голямо удовлетворение, ако дори на едно-две момчета помогна с нещо, ще се радвам много", бяха първите думи на Скримов след обявяването му във ВК Левски.

Припомняме, че съвсем на скоро "сините" станаха шампиони на България за първи път от 2009 година насам. Във финалната серия възпитаниците на Николай Желязков победиха ЦСКА с 3-0 победи.

Официално! Николай Желязков пое волейболния Левски

България се понесе на крилете на Тодор Скримов в Берлин (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички