Националите по волейбол без селекционер в момента, Гибона чака договор


Националите по волейбол без селекционер в момента, Гибона чака договор
Снимка: Eurovolleyball/CEV

1141 0

Пламен Константинов в момента се води свободен агент. Това стана ясно днес, след като Гибона разкри пред ТВ7, че все още не е подновил договора си с родната федерация по волейбол.

Бившият посрещач е с изтекъл договор, като в момента води преговори с Данчо Лазаров и компания за подновяване на контракта. Очаква се все пак да няма проблеми и Константинов да подпише дългосрочен договор.

"Моята договорка бе до края на европейското първенство. Сега първоначален разговор проведохме с шефовете на федерацията. Предстои в тази седмица в края да седнем и окончателно да направим договорката занапред".

Иначе селекционерът коментира и предстоящата квалификация за Олимпийските игри в Рио де Женейро през януари. Интересното е, че тези мачове между 5-и и 10-и януари са част от квалификационен турнир, който според всички специалисти ще е по-силен от самата Олимпиада. В Берлин ще участват най-силните европейски отбори, сред които световният шампион, европейският шампион и олимпийският шампион.

"Тежка квалификация. Абсурдна в голяма степен. Участват европейски (Франция), световен (Полша) и олимпийски шампион (Русия). Само, за да излезем от групата или олимпийския шампион или европейския шампион няма да отиде на Олимпиада. Това е достатъчен аргумент, за да знаете колко е тежка, но това не ни отказва".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички