Изгледахме отблизо мача срещу Бразилия - 0:3


Изгледахме отблизо мача срещу Бразилия - 0:3

5502 0

България не успя да поднесе изненада и очаквано загуби от световните шампиони Бразилия с 3:0 гейма в мач от група F от световното първенство по волейбол.

Нашите започнаха доста плахо и слабо срещата като загубиха първия гейм с 25:15. Първото техническо прекъсване дойде при 8:3 за Селесао, а бразилците в нито един момент не допуснаха българите дори да ги доближат по точки.

Вторият гейм беше определено по-добър за България. Отборите вървяха на практика равно в точките, а българите показаха доста по-голяма увреност в сравнение с първата част. Въпреки това, бразилците отново бяха по-класния тим и след повече прецизност в решителните моменти затвориха гейма с 25:21.

Третият гейм започна по-добре за България и първото техническо прекъсване дойде при 8:7 за "лъвовете". След прекъсването момчетата на Пламен Константинов поведоха с 11:7, което доведе до таймаут от страна на Селесао. Второто техническо прекъсване дойде на 16:14 за България. След това Пламен Константинов пусна в игра Тодор Алексиев и той традиционно провали българския тим с отиграванията си. Това даде своите резултати и в крайна сметка бразилците затвориха гейма и мача с 25:21.

Младият Светослав Гоцев също остави доста въпросителни с играта си, а за капак сервисът на Цветан Соколов определено не вървеше. Пред Пламен Константинов останаха доста поводи за мислене преди утрешния решителен мач с Германия.

За група F се класираха отборите на Русия, Канада, България, Китай, Бразилия, Германия, Финландия и Куба или четирите най-добри отбори от група C и група B. По регламент отборите, които са играли мач помежду си не се срещат във втората фаза, а играят срещу тимовете от другата група. Битката е за първите три места, които дават право на участие във финалната фаза, която ще определи полуфиналистите. След загубата от Бразилия, "Лъвовете" ще се изправят срещу прекия си съперник за третото място Германия утре от 21:15 часа българско време. В другият двубой от групата Русия победи Финландия с 3:0 гейма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички