Ще смачка ли Григор Димитров Алекс де Минор? Ето кога българинът излиза срещу австралиеца


Ще смачка ли Григор Димитров Алекс де Минор? Ето кога българинът излиза срещу австралиеца
Снимка: Getty Images

1816 0

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, продължава похода си в турнира от сериите АТП 500 в Ротердам. Първата ни ракета ще се изправи срещу австралиеца Алекс де Минор в двубой от четвъртфиналите на надпреварата. 

За да се срещнат двамата на този етап от турнира, Гришо се разправи с Хуберт Хуркач в сряда следобед с резултат 7:6 (4), 7:6 (5). Де Минор от своя страна победи състезателя на САЩ Максим Креси със 7:5, 3:6, 6:3.

Към момента двамата са се срещали 3 пъти, резултатът от които е в полза на австралиеца (2:1). На US Open през 2019-а година Димитров побеждава с 3:0 сета. Година по-късно Де Минор си връща с успех в полуфинала в Антверпен, а положителния си баланс направи миналата година на турнира Rogers Cup. 

Кога стартира срещата?

Григор Димитров ще се бори за място на полуфиналите в петък (17.02). Двубоят започва около 14:00 часа (българско време) и ще може да бъде проследен НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето как протече последният двубой на Гришо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички