Престижно: Forbes със специален материал за Григор Димитров - "изчетка" го сериозно


Престижно: Forbes със специален материал за Григор Димитров - "изчетка" го сериозно
Снимка: Getty Images

13357 0

Престижното издание Forbes приготви специален материал за най-добрия български тенисист Григор Димитров. Той е обвързан с бранда, който изготвя екипировката му - френската марка Lacoste.

"Григор Димитров и Lacoste - съвпадение на елегантност, феърплей и харизма" - по този начин е озаглавен въпросният материал. Посочва се, че 32-годишният българин е посланик на бранда от 2023-та година, както и на бельото на марката от 2024-та.

От Forbes похвалиха Григор Димитров за качествата му като човек и спортист

Още: На косъм! Григор Димитров бе пред колосална сума пари само с 1 победа в Мадрид - ето колко прибра

Напомня се и защо всъщност поначало хасковлията е избрал да си партнира с френския бранд: "Първата дума, която изниква в съзнанието ми, когато се сетя за Lacoste, е елегантност. Влиянието на "крокодила" е неразделно от света на нашия спорт.

Григор Димитров и Lacoste

За мен има цяло настроение, цяла емоция зад него: тя комбинира страст, представяне, феърплей и една определена отворена нагласа на ума" - споделя Димитров.

От Forbes правят уточнението, че за разлика например от баскетболистите в НБА, които представят себе си с избраните брандове, но извън паркета и мачовете, то при тенисистите е точно обратното - когато са облечени от избраната марка на самото поле за изява.

Затова отново се цитира и българинът, който споделя, че си прилича с Lacoste заради уникалните и различни характеристики, които ги отличават. В следващите редове пък следват нови похвали към хасковлията и това, което притежава като човек.

Още: Потвърдено: Коварна опасност за Григор Димитров - пред неочаквана угроза е да приключи рано-рано

"За Григор брандът изразява елегантност с различни опции. За бранда тенис играчът носи трите основни ценности, за да се покаже есенцията на Lacoste - елегантност, феърплей и харизма. Тройна комбинация, която пасва на Димитров перфектно.

Неговият принус го присъединява до други представители на бранда - негови колеги, които изповядват същата философия - Новак Джокович, Даниил Медведев, Уго Юмбер, Артур Казо и най-скоро присъединилият се - Артур Филс" - пише още Forbes (и по-конкретно неговото "разклонение" в Испания). Часове преди това пък друго чуждестранно издание даде отговор: Били ли са Григор Димитров и Серина Уилямс в любовна връзка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички