Отпадането на Григор в Маями: Леко отклонение от пътя към върха или началото на нов срив в играта му


Отпадането на Григор в Маями: Леко отклонение от пътя към върха или началото на нов срив в играта му
Снимка: Getty Images/Guliver

1318 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров може и да отпадна рано от турнира в Маями, но въпреки това остави отлични впечатления от началото на сеозна.  

Първата ни ракета отнесе много суперлативи, а сега и realsport101.com анализира представянето на тенисистите, които не бяха на нужното ниво на турнира в Маями, но се очакват добри резултати на следващите турнири. Името на Григор също е част от анализа.

"Преди турните от категорията АТП 1000 в Индиън Уелс и Маями Гришо бе номер 3 в подреждането за заключителния "Мастърс" в Лондон. Единствено бившите номер 1 в света Роджър Федерер и Рафаел Надал се представяха по-успешното от него от началото на сезона, и то благодарение на достигнатия финал на "Аустрелиън Оупън. Със спечелените две титли от първите си три турнира през сезона (загуби само от Надал след епична 5-сетова драма на полуфиналите в Мелбърн), Димитров даде сигнал, че възвръща силната си форма от 2014 г., когато проби в топ 10 на света за първи път в кариерата си", пише изданието. 

Именно и заради гореспоменатите неща отпадането на българина от Пея е изненада. "Дали Григор се "спъна" по пътя към върха или това е началото на нов срив в играта му ще разберем през следващите седмици".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички