Григор Димитров в спор за място на финала в Ротердам: Ясна е програмата за събота


Григор Димитров в спор за място на финала в Ротердам: Ясна е програмата за събота
Снимка: Getty Images

2525 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров продължава с участието си на състезанието в Ротердам (част от сериите ATP 500). Той ще играе полуфинал, след като се справи с Алекс де Минор в три сета с драматичен край.

Негов съперник в спора за място на финала ще бъде победителят от двойката Даниил Медведев/Феликс Оже-Алиасим (играят към момента на написването на статията при резултат 1:0 за руснака). Вече е ясна и програмата.

Тя стартира в 14:00 часа българско време на централния корт с двубоя на двойки между Кравиц/Пюц и Бопана/Ебдън. След тях, но не преди 16:00 часа българско време - като втори мач от програмата, Димитров излиза за пореден мач в Нидерландия.

Програма на корта продължава не преди 20:30 часа българско време с още мачове на двойки. Яник Синер ще си партнира със Стан Вавринка срещу Гийс Брауер и Талън Грийкспур. Веднага след техния мач идва време за Гонзалес/Роже-Васлен или Додиг/Крайчек срещу Жил/Влийген.

Гришо стигна много трудно до въпросния полуфинал, а опонентът му дори имаше два мачбола. Всичко завърши като от приказка - вижте уникалната майсторска точка на Димитров, с която приключи мача (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички