Sportlive научи дали Кобрата ще се бие с Джошуа за световната титла


Sportlive научи дали Кобрата ще се бие с Джошуа за световната титла

2612 1

Кубрат Пулев искрено се надява да се бие за титлата на IBF през декември, но по всяка вероятност българинът ще трябва да изчака още преди да получи шанс да се бие за пояса на световен №1 в някоя от боксовите федерации.

Sportlive.bg научи, че основният фаворит за двубой срещу шампиона Антъни Джошуа не е Кобрата, а британският боксьор Дейвид Прайс. Причината за това, разбира се, е фактът, че подобен сблъсък ще се хареса далеч повече на феновете в Манчестър - мястото, където ще се проведе боя на 10-и декември.

ЕТО Я ПРИЧИНАТА КЛИЧКО ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ МАЧ С ДЖОШУА

Промоутърът Еди Хърн неведнъж е заявявал, че Джошуа - Пулев е един страхотен тест за британската боксова сензация, но в момента българинът е много назад в списъка с претенденети.

Хърн дори заговори за мач срещу Дейвид Хей за 10-и декември, но това е по-скоро за популяризиране на датата, отколкото реален противник на Джошуа.

МАЙК ТАЙСЪН КЪМ КОБРАТА: МОЖЕШ ДА СТАНЕШ СВЕТОВЕН ШАМПИОН, АКО...

Пред Пулев в списъка на Джошуа за следващ съперник са Джоузеф Паркър и Браян Дженингс. В същото време, според някои боксови анализатори, самият българин не иска да се изправя срещу Джошуа. Причината е прибързаното решение да играе срещу Владимир Кличко за световната титла преди две години. Сега Кобрата има ясно начертан план, от който не иска да се отклонява.

В началото на декември трябваше да видим битка между Джошуа и Владимир Кличко, но украинецът е получил контузия и няма да е на 100-процента готов за битката. Това е причината и за отказа на украинеца за подобен двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички