Кличко стиска палци бебето да се роди след мача с Кобрата


Кличко стиска палци бебето да се роди след мача с Кобрата

3799 0

Владимир Кличко се моли дъщеря му да се роди след мача с Кубрат Пулев. Терминът на приятелката на украинеца и американска актриса Хейдън Пенетиър е в края на ноември, но бебето вече може да се появи във всеки момент. Световният шампион при свръхтежките професионални боксьори призна, че няма търпение да стане баща за първи път, но се надява щастливото събитие да бъде след важния му мач с Кобрата. В противен случай, ангажиментът към половинката и дъщеря му ще го разконцентрират в най-неподходящия момент и той се притеснява да не повлияе това на формата му.

Украинецът трябва да брани четирите си световни титли срещу Кобрата в събота, 15 ноември. Двубоят е в "О2 Арена" в Хамбург, Германия.

"Хейдън трябва да роди около 2 седмици след двубоя. Дано бебето не се появи преди мача. Надявам се нещата да преминат добре. Не е лесно, защото имам много и важни задължения. Ще бъда с Хейдън веднага след мача. Чакаме момиченце и много се вълнуваме. Това е първото ни дете. И двамата го искахме и сега нямаме търпение да станем родители. Това дете е плодът на нашата любов. Хейдън е свикнала с мачовете ми, така че за нея ще е трудно да не е до мен за този двубой. След починалия ми баща, тя е най-големият ми фен. Тежко й е да не бъде тук, както и за мен е тежко тя да не е до мен, но такъв е животът. Определено чакам с нетърпение да бъда с нея за раждането на дъщеричката ни".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички