Грозно: В Англия прекалиха с обидите към топ БГ съдийка - а Рони О'Съливан бе груб с нея


Грозно: В Англия прекалиха с обидите към топ БГ съдийка - а Рони О'Съливан бе груб с нея
Снимка: Getty Images

5896 0

Рони О'Съливан няма да може да спечели осма титла от световно първенство, след като отпадна на четвъртфинал от Стюарт Бингам с 10:13. Съдия в срещата между тях Десислава Божилова. Топ българската реферка се справи добре, но иконата на снукъра О'Съливан не се прояви в особено джентълменска светлина.

Рони О'Съливан груб с БГ съдийка

В 21-вия фрейм се стигна до забавяне заради зрители, влизащи в залата. "Бихте ли заели бързо местата си и да задържите вратата затворена за една минута" - заяви тя и призова О'Съливан да се завърне на масата, като допълни: "Няма да пуснат никого. Всички са заели местата си. Може да чакаме и 20 минути, разбирате ли ме?", като леко се поизнерви и самата тя.

След края на брейка си О'Съливан се приближи до българката и ѝ прошепна: "По-спокойно". "Не са 20 минути, просто се успокойте" - каза англичанинът. А Божилова му отвърна, че е спокойна", като така разговорът приключи.

В Англия стигнаха доста далеч срещу Десислава Божилова

Десислава Божилова грубо нападната от Рони О'Съливан

Някои издания в Англия обаче стигнаха по-далеч и се изказаха доста грубо по адрес на Божилова:

"Десислава Божилова вече се доказа като безсмислена и неадекватна арбитърка" с нейния подход към снукъра, а отново получи задачата да бъде съдия. Тя е родена в България през 1992 година и се влюбва в снукъра на 13 години. Но след като никога не става професионалист, кандидатства в Българската снукър асоциация на реферите, докато още учи в столицата на България София.

Десислава ръководи първия си мач през 2012 година, което тя отличава като връх в кариерата. В последното десетилетие обаче утвърди неадекватната си репутация, като дори бе направила забележка на коментаторите на BBC, че говорят твърде шумно" - пише Daily Star.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички