Боксов експерт: Пулев показа един различен, злобен Кличко


Боксов експерт: Пулев показа един различен, злобен Кличко

1379 0

Украински боксов експерт заяви, че Кубрат Пулев е боксьорът, успял да разтърси шампионът в тежка категория Владимир Кличко и да го предизвика да се държи различно. Става дума за редактора на изданието vringe.com Антон Горюнов, който отговори на следния въпрос в интервю за украинска медия:

Имало ли е такива моменти, когато ви се е струвало, че Владимир е прегорял? Визуално изглежда, че той през цялото време е спокоен, играе собствената си игра. Или не?

- Той се държа различно в боя с Кубрат Пулев. Той, както си спомняме, го обвини, че поставя тежести в ръкавиците си, че използва допинг. Володя проведе този бой рядко агресивно, с повече злоба.

Дали това е навредило на Владимир? Навярно кардинална вреда не му е нанесло. Но, както се казва, никога не се знае. Преди това той изглеждаше прекалено самодоволен.

Например, Дженингс се държа положително, Владимир проведе този бой много спокойно, което можеше да му навреди. Не мисля, че Владимир прегаря.

Както е известно, Пулев и Кличко се изправиха един срещу друг през ноември миналата година. В боя българинът бе победен с нокаут.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички