Розберг се закани на Хамилтън


Розберг се закани на Хамилтън

1330 0

Нико Розберг обяви, че е твърдо решен да победи световния шампион Люис Хамилтън и негов съотборник в Mercedes в битката за титлата във Формула 1 през 2015 година. Двамата се бориха за титлата до последния кръг през 2014, въпреки че шансовете на Нико бяха по-скоро теоретични.

„Нико Розберг стана по-силен след загубата – обясни Нико за самия себе си в трето лице. – Нико е по-опасен, защото научи много неща през миналата година. Сега останаха много малко ситуации, които могат да ме изненадат. Готов съм за всичко, което може да се случи на пистата, вече съм много по-добре подготвен.”

Розберг обясни, че най-слабата му страна през миналия сезон е била поведението му в дуелите гума до гума с Люис Хамилтън.

„В това отношение Люис се справи много по-добре" призна Нико.

"Миналата година не направих много грешки, но всеки иска да не направи нито една. Това е невъзможно, дори Люис прави грешки на пистта. Тази година съм готов да спечеля титлата и да победя Люис.

„Двамата с Люис се състезаваме заедно от 13-годишни и аз винаги съм бил най-силния му съперник, този, когото той винаги иска да победи, което за мен е силна мотивация.”

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички