Фюри е вече наясно със следващия си съперник и не е този, който иска


Фюри е вече наясно със следващия си съперник и не е този, който иска
Снимка: Getty Images

2321 0

Сънародникът му Дилиън Уайт ще е вероятният следващ съперник на Тайсън Фюри на боксовия ринг. Това става ясно от видео, което Циганският крал публикува в социалните мрежи. Уайт е задължителен претендент за титлата на WBC в тежка категория, която е притежание на Фюри и той ще трябва да я защити. Според givemesport.com финалният търг за мача е насрочен за този петък в Мексико Сити.

Това показва, че Антъни Джошуа е отказал предложението да се оттегли от реванша си срещу Олександър Усик, който го победи и му отне всички значими титли в дивизията. Самият Уайт пък през 2020 г. претърпя тежка загуба от Александър Поветкин, но миналата година си отмъсти, постигайки технически нокаут в четвъртия рунд.

"Циганският крал" се целеше в обединителен двубой срещу Усик за всички ценни титли в тежка категория. С украинеца обаче не успяха да се споразумеят.

"Нямам търпение да размажа физиономията на Дилиън Уайт. Смятам да му осигуря най-добрата дегизировка, която някога е имал в живота си. Дилиън Уайт, тренирай усилено, защото ще бъдеш унищожен, клошар", казва войнствено Фюри в публикувания клип. А ето как и защо той нападна Антъни Джошуа и мениджъра му Еди Хърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички