Еди Хърн заинтигува с изказване за следващия противник на Джошуа


Еди Хърн заинтигува с изказване за следващия противник на Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

1730 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн направи доста интересно изказвано относно следващия съперник на световния шампион в тежка категория. Носителят на поясите във версиите WBA, WBO, IBF, IBO може да има интересен опонент за мач през пролетта на 2019 година.

"Всичко ще стане ясно в бъдеще, но дали следващият съперник на Джошуа може да е различен от тези, които до този момент са обсъждани? Да. Съперник на Джошуа може да бъде Уайлдър или Уайт, но е възможно срещу него да се изправи и друг боксьор. Неочакван боксьор, ще видим", коментира Хърн цитиран от talksport.

Очакванията бяха на 13 април на "Уембли" Джошуа да се изправи срещу Дионтей Уайлдър или Дилиън Уайт, но Хърн загатна и за друга възможност. Припомняме, че един от възможните съперници на Джошуа е и Кубрат Пулев, който е задължителен претендент във версия IBF. Кобрата вече веднъж стигна до двубой с Джошуа, но тогава контуия го спря две седмици преди боя. Самият Кубрат също заяви, че очаква да има сблъсък с Джошуа и дори определи до кога той може да стане факт. Ето какво сподели Кобрата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички