Еди Хърн: Има непродадени билети, защото Поветкин не направи провокация


Еди Хърн: Има непродадени билети, защото Поветкин не направи провокация
Снимка: Gulliver/GettyImages

1461 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че за мача на неговия клиент срещу Александър Поветкин, който е в тази събота, билетите още не са разпродадени. Британецът обаче обвини руския боксьор за създалата се ситуация.

"Този път трябваше да работим по-усилено. Обикновено, когато става дума за бой с участието на Джошуа, билетите се разпродават като топъл хляб. Този път всичко беше по-бавно в сравнение с билетите за мачовете с Кличко и Паркър. Хората идват при мен и питат за битката на Антъни с Уайлдър. Аз им казвам, че за да се стигне до него, Джошуа трябва да победи Поветкин. Те ми отговарят, че Джошуа ще победи с нокаут и обещават да дойдат през април на мача с Уайлдър", разкри промоутърът, цитиран от "The Guardian".

ДЖОШУА: ПОВЕТКИН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ИСКАМ САМО УАЙЛДЪР

"Ако Поветкин на пресконференцията бе направил някаква провокация, то всички билети щяха да бъдат разпродадени на момента. Той обаче не го направи. На "Уембли" ще има 80 000 зрители и са ни останали най-вече от скъпите билети", допълва Хърн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички