Британски боксьор не вярва, че Джошуа ще нокаутира Поветкин


Британски боксьор не вярва, че Джошуа ще нокаутира Поветкин
Снимка: Getty Images/Gulliver

1556 0

Амир Хан смята, че сънародникът му и шампион в тежка категория Антъни Джошуа няма да нокаутира Александър Поветкин. Британецът ще защитава трите си пояса срещу руснака, а двубоят е тази събота на "Уембли". Джошуа е устремен към сблъсък с Дионтей Уайлдър, но първо ще трябва да мине през 39-годишния руснак.

Шампионът видя края на своята серия от 12 поредни нокаута в мача срещу Джоузеф Паркър, но все пак спечели. Поветкин, от своя страна, има само една загуба в своята кариера - от Владимир Кличко, при това със съдийско решение.

Това вероятно е накарало Хан да прогнозира още една дълга вечер за Джошуа.

"Антъни имаше някои проблеми в боя с Паркър, а Поветкин е сходен боксьор с него. Разликата е, че е много по-добър. Има повече сила, страхотно ляво круше и е доста издръжлив", коментира пред "Sky Sports" Амир Хан.

"Работата при Поветкин обаче е неговата възраст, докато Джошуа изглежда страхотно и нокаутира всеки, който му се изпречи на пътя. Не мисля обаче, че ще нокаутира руснака. Ще трябва да изиграе всички 12 рунда, но зависи от него дали ще си направи мачът лесен или ще усложни нещата".

КАКВО ОТКРАДНАХА КРАДЦИТЕ ПРИ ПОСЛЕДНИЯ СИ УДАР СРЕЩУ ДЖОШУА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички