"Левски" ще успее да завърши сезона благодарение на кабелен оператор


"Левски" ще успее да завърши сезона благодарение на кабелен оператор

1297 0

Баскетболният "Левски" няма да има проблем да завърши сезона в Националната баскетболна лига. Това стана ясно днес на пресконференция, на която беше представен новият спонсор на тима - кабелният оператор blizoo. 

"Надявам се високото качество на техните продукти и добрият им маркетинг да са полезни на нас. Дано взаимно да си помогнем и от това сътрудничество да се родят добри резултати, които ще помогнат за съществуването на Левски. Тук не говорим за генерален спонсор, но искам да изразя своята благодарност, че са изключително добронамерени. Най-важното е да не се търси някакъв чисто фенски ефект, защото смятам, че това е жест от страна на компанията и крайният потребител не е натоварен финансово от това, че компанията се ангажира да даде част от средствата на баскетболния Левски", заяви старши треньорът на "сините" Константин Папазов.

"Изключително съм щастлив, че компанията, в която работя вече пет години, ще помогне на клуба, на който симпатизирам от дете и в който съм играл". бяха първите думи на Валентин Кунторов, който е директорът на "Продажби" в компанията.

"За нас това е първата по рода си такава инициатива. Това е партньорство и първата цел е изпълнена – да осигурим на Левски и момчетата да завършат сезона. Освен финансовата подкрепа, която ще окажем на клуба от утре стартираме четири специални продукта. При всеки сключен договор две от месечните такси ще отиват за баскетболен клуб Левски. Средната цена на една от тези оферти е около 20 лева или 40 лева от всеки договор ще отиват за Левски.

Смятам, че е нормално при около 1000 сделки всеки месец или това ще са едни 40 хиляди лева помощ за клуба. Цената е абсолютно стандартна. В допълнение всеки човек, който се възползва от тази оферта ще получи грамота, която ще е с името му и с номер. Смятам, че това, което Левски е истински подвиг и често давам Левски и Тити за пример. Това е клуб с огромни традиции и заслужава да продължи да съществува. Това е едно партньорство, което съм убеден, че няма да е еднократно и ще продължи и догодина". 

Тити Папазов пък допълни, че се надява повече хора да помогнат на "сините" в тежката ситуация, а също така изрази надежда за силен край на шампионата. 

"Винаги може да се появят хора, които да бъдат полезни. Много хора, ако помагат по малко, е много по-добре. Силно се надявам в този месец да се появи нещо. Водят се разговори, за да може да сме по-спокойни, когато имаме един основен спонсор и тази инициатива на blizoo да изкараме по-спокойно лятото. Надявам се да дойде и добър момент за нас. Надявам се да имаме и добри спортно-технически резултати. Домакинското предимство и класата на Черно море им дават предимство, но спортът затова е интересен, защото не винаги фаворитът побеждава", завърши треньорът. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички